ForsideUno-X

Medlemsfordele

Uno-X

Enkelt og ukompliceret

I Uno-X har vi et grundlæggende mål: Altid at være enkle og ukomplicerede at handle med for vores kunder.  

Uno-X dækker i dag over tre selvstændige selskaber: Uno-X Automat, Uno-X Energi og Uno-X Smøreolie, der alle  

er en del af norske Reitangruppen AS, som i Danmark bl.a. også driver REMA 1000 og 7-Eleven. 

Uno-X er en af de største leverandører af brændstof og smøreolier til den danske transport branche. Vi dækker hele Norden – via Uno-X i Danmark og i Norge og via samarbejde med Preem i Sverige. Derudover samarbejder vi også med DKV Euro Service og vi kan derfor udstede DKV kort, som giver adgang til et bredt net af dieselanlæg i hele Europa.

I Danmark har vi over næsten 100 Diesel Serviceanlæg med diesel og flere anlæg med AdBlue spredt over hele landet. 

Alle har åbent døgnet rundt.

Sikkerhed mod misbrug

Alle vores korttyper kan kun benyttes med PIN-koder. Vores Diesel- og DieselServicekort kan udstedes til hver chauffør, med mulighed for både indtastning af KM-stand og vognnr. For at sikre vores kunder mod misbrug kan kortene kodes med max. grænser for hvor mange liter, der må tankes på det enkelte kort. Overstiger kortbrugeren den tilladte grænse for enten ”køb pr døgn”, ”pr. uge” eller ”pr. måned”, stopper pumpen straks og kortet lukkes med besked til virksomheden.

Nettofakturering

Via samarbejde med FDE kan vi tilbyde dig momsrefusion eller nettofakturering ekskl. moms af tankninger i udlandet. 

Behov for hjemmetank?

Vi tilbyder flere former for dieselolietanke og –pumper samt udstyr til håndtering af Ad Blue. Kontakt os, så kan vi finde de rigtige løsninger, der dækker dit behov.

Velsmurt vognpark

Vores smøreolieprodukter dækker en bred vifte af behov. Sortimentet af Texaco olier dækker alt fra lastbiler, busser, mobilkraner og varevogne. Her på vores hjemmeside finder du nemt smøreskema til netop dit køretøj eller maskine.

Produkterne er udvalgt efter at kunne give kunderne den bedste driftssikkerhed og –økonomi. Vi står klar med hjælp til produktvalg, mulighed for produktrationalisering og teknisk information om alle vores produkter og deres anvendelse.