ForsideTivoli

Medlemsfordele

Tivoli

Tivoli er en attraktiv seværdighed for den danske turistbranche. Og ved at udvide sin åbningstid henover året har Tivoli den seneste tid gjort sit til at turist- og turistbusbranchen kan levere gode tilbud til kunderne uden for højsæsonen. Med over 400 arrangementer planlagt i 2018 er der mange gode grunde til at køre med turistvognmændene til Tivolis hovedindgang.

Blandt stjernestunderne er bl.a. sommershowet ”Mor & Far sidder i Grøften” med Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen. Der er også høje forventninger til den stort anlagte Gasolin-musical ”Midt om Natten”, hvor rollerne netop nu bliver besat med premiere 15. marts 2018. Blandt andre store forestillinger er også optrædener af New York City Ballet, Divaer i Glas med Caroline Henderson, Chess med Stig Rossen og Rytteriet Live med Rasmus Botoft, Martin Buch og Bodil Jørgensen.

Særpris til medlemmer af Danske Busvognmænd

Danske Busvognmænd har netop indgået en medlemsaftale med Tivoli, der betyder, at medlemmer af Danske Busvognmænd kan få rabat på entrebilletter og turpas. Vognmanden får tilsendt det bestilte antal billetter og turpas, således at kunderne ikke skal stå i kø, når bussen ankommer til Tivoli.

Der er en minimumsgrænse på køb af entre og turpas på 50 stk. med mulighed for returnering af en vis mængde.

  • Jul (2017): 18. nov. - 31. dec.
  • Vinter (2018): 2. feb. - 25. feb.
  • Sommer (2018): 24. mar. - 23. sep.
  • Halloween (2018): okt. – nov.

Du kan se priserne for entré og turpas til Danske Busvognmænds medlemmer her.