ForsideTuristbuskørselTilmeldingen til ITS World Congress 2018 er nu åben!

Tilmeldingen til ITS World Congress 2018 er nu åben!

Danske Busvognmænd er mediepartner på ITS World Congress 2018. Busvognmænd planlægger sammen med arrangørerne et besøgsprogram på kongressen for medlemmerne, som vil blive præsenteret senere på året.

13-04-2018

Fra den 17. til 21. september er Københavns Kommune vært for den største internationale kongres for intelligente transportsystemer (ITS). Under temaet ”Quality of Life” vil delegerede, virksomheder og organisationer fra Smart Cities og ITS-sektoren mødes for at få ny inspiration, dele viden og udvide netværket.

København er blandt verdens førende, når det gælder en grøn by med bæredygtige transportløsninger, trafiksikkerhed og fremkommelighed. Københavns Kommune arbejder målrettet på at vælge de bedste og mest innovative trafikløsninger, der forurener mindst muligt, og som hjælper trafikken til at glide og gøre byen fremkommelig.

Kongressen er et enestående udstillingsvindue for nye danskudviklede transportløsninger, forskningsresultater, teknologisk ekspertise samt produkter og services fra danske virksomheder. Der er udvalgt 15 demonstrationsprojekter, som vil blive testet og vist frem i løbet af kongresugen, og 14 tekniske besøg, som deltagerne kan besøge under kongressen.

Københavns Kommune ønsker, at ITS World Congress 2018 bliver en dagsordenssættende begivenhed, der ikke blot faciliterer og markedsfører virksomheder, innovation og netværk på ITS-området, men som også skaber reel værdi for erhverv, kommuner og borgere. Kongressen forventes at bidrage til nye arbejdspladser, produktudvikling og forskning samtidig med, at Danmark trækker i den gule førertrøje inden for intelligente transportsystemer på globalt plan. Vækstpotentialet er derfor betydeligt, og det er ambitionen, at kongressen giver Danmark rygvind til at øge salget af know-how og ekspertise på ITS-området.

Det er ERTICO – ITS Europe, der arrangerer ITS World Congress i samarbejde med Europakommissionen, ITS America, ITS Asia-Pacific og værtsbyen.

Tilmeldingen til kongressen foregår via et registreringslink på kongressens hjemmeside: www.itsworldcongress.com

Early bird rates frem til 2. juli 2018.

Læs mere i Busmagasinets martsudgave.