ForsideSørens Rejser

Sørens Rejser

30-01-2018

Sørens Rejser er lykkedes med en fornem vækst, der kommer som følge af, at man succesfuldt har forlænget sæsonen mere end normalt. Det har man gjort med seniorvelvære i januar til marts, todages ture i marts og april og familie- og temarejser i oktober. Det betyder, at Sørens Rejser har belægning på busserne i 11 ud af årets 12 måneder.

Sørens Rejser forsøger konstant at udvikle sig og skabe nye spændende tiltag for gæsterne. Dette kræver en innovativ tilgang til faget, som igen i år har udmundet sig i nye tiltag som Sørens Picnic-vogn og Sørens Rejseklub. Sørens Picnic-vogn er en-dags ture i Danmark, hvor gæsterne til frokost deles op i hold til fx at dække bord, lave mad, rydde af mv. Det ryster folk sammen og giver en god stemning, og til priser hvor alle kan være med.

Organisationen bag Sørens Rejser bærer stærkt præg af det flade hierarki, der inviterer til, at alle medarbejdere har mulighed for at sætte deres præg på virksomheden. Dette er med til at skabe en stærkere organisationskultur og stolthed over at være en del af Sørens Rejser.