ForsideTuristbuskørselSmuk sandskulpturpark: Årets attraktion i Lalandia i Billund er både vild og seværdig

Smuk sandskulpturpark: Årets attraktion i Lalandia i Billund er både vild og seværdig

Danske Busvognmænd har indgået en aftale med feriecenteret Lalandia i Billund, hvor man glæder sig til at byde de første besøgende velkommen til den nye sandskulpturpark. I parken bliver sand vakt til live i skikkelse af vilde dyr, hvis livagtighed overrasker.

19-04-2018

Vilde dyr fra hele verden
De mange smukke, vilde dyr er udført af sandskulptører fra bl.a. Portugal, Holland og Sydkorea - alle med en brændende passion for at skabe kunstværker i sand. Resultatet er enestående, og det er tydeligt, at de dygtige skulptører har mange års erfaring med at transformere millioner af sandkorn til livagtige skulpturer. I dette tilfælde eksempelvis chimpanser, gribbe og elefanter. Udtrykket er så detaljeret, at man bliver i tvivl, om de mon vil blinke med øjnene, når man vender sig væk fra dem.

Intet er tilfældigt
Når de otte kunstnere bag de mange skulpturer giver sig i kast med et projekt, er intet overladt til tilfældighederne. Kunsteren Gresham Glover, oprindeligt fra Florida, lægger ikke skjul på, at han bruger megen tid på research, inden han påbegynder en skulptur. Det er også tilfældet denne gang: "Før jeg gik i gang med næsehornet, satte jeg mig ind i dens spændende historie. Jeg vil gerne vise de besøgende, hvor fascinerende dyret er," siger han.

Blå himmel og flere oplevelser i Lalandia
Tæt ved sandskulpturparken ligger Espresso House, hvor man både kan slukke sin kaffetørst og spise en god frokost. Lalandia er også et besøg værd - udover vandlandet Aquadome, som mange forbinder centret med, er her hyggelige butikker, restauranter og bl.a. bowling og minigolf. Der er gode muligheder for at få en spændende dag ud af besøget i Billund.

Entré og forplejning
Senest tre hverdage før arrangementet kan pakketilbud med entré og forplejning bestilles via eventafdelingen hos Lalandia på mail LB-event@lalandia.dk eller på telefon 76149467. Her er det også muligt at få mere at vide om de fordelagtige pakker.

Læs mere om medlemsfordele her.