ForsidePartex Data / Easy@Tour

Medlemsfordele

Partex Data / Easy@Tour

Easy@Tour fra Partex Data er den komplette administrative løsning til persontransport. Partex Data arbejder udelukkende inden for transportbranchen og har derfor dybdegående kenskab til arbejdsområderne i din virksomhed.

Easy@Tour udvikles i tæt samarbejde med vores kunder, hvilket sikrer en løbende udvikling i forhold til de krav/ønsker, der måtte være i din branche.

Easy@Tour er bygget til at give dig fordele i hverdagen. F.eks.

  • automatisk disponering – Easy@Tour sikrer, at den daglige kørsel udføres med så få busser som muligt.
  • special-/handicapfunktion til avanceret håndtering af fastkørsel
  • kommunikation og tracking med busserne
  • sikkerhed for korrekt fakturering af kunderne
  • KM-regnskab med fordeling af kørte kilometer og korrekt moms – oplysninger indtastes kun én gang med fuldt integreret økonomistyring.

Den daglige drift af Easy@Tour skal du ikke bekymre dig om – det klarer vi for dig. Løsningen er placeret i vores datacenter, hvilket giver sikkerhed for daglig backup, stabil drift og tidssvarende hardware.

Med et månedlig beløb pr. bruger, har du altid opdateret software, hotline og god serverkapacitet.

Vores samarbejde med Danske Busvognmænd giver os mulighed at sammensætte en løsning der passer til netop din virksomhed.

Som medlem af Danske Busvognmænd giver Partex 15% rabat på licenspriser til Easy@Tour – både grundpakke (Light, Medium, Maxi) samt alle tillægsmoduler. Kontakt os for yderligere informationer og få fordel af dit medlemskab i Danske Busvognmænd.