ForsideOpdatering vedr. Danske Busvognmænds behandling af dine personoplysninger

Opdatering vedr. Danske Busvognmænds behandling af dine personoplysninger

Den 25. maj 2018 træder den nye persondataforordning i kraft. Dette betyder, at kravene til sikkerheden og vores behandling af dine personoplysninger ændres.

25-05-2018

Hvordan påvirker den nye persondataforordning mit medlemskab af Danske Busvognmænd?
Som udgangspunkt påvirker den nye persondataforordning ikke dit medlemskab. Den væsentligste ændring vil være, at vi vil indhente en samtykkeerklæring fra dig for fortsat at kunne give dig de bedste betingelser for god medlemsservice og rådgivning.   

Yderligere udvides dine rettigheder – og heraf vores forpligtelser i forhold til håndtering, opbevaring og behandling af dine personoplysninger.  

Hvad bruger i mine personoplysninger til?
Som udgangspunkt bruger vi dine personoplysninger til at kunne yde vores medlemsservice og rådgivning. Uden dine personoplysninger, ville mange af vores services ikke kunne udføres.  

Hvis du ønsker en mere detaljerede beskrivelse af vores indsamling, registrering og brug af dine personoplysninger, henviser vi til vores hjemmeside www.db-dk.dk hvor du kan læse om vores persondatapolitik.  

Vi er i mål
Hos Danske Busvognmænd har vi foretaget det nødvendige arbejde, for at øge sikkerheden omkring dine personoplysninger – både fysisk og elektronisk. 

Skulle du alligevel have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på db@db-dk.dk.