ForsideTuristbuskørselSamlet front mod tysk bureaukrati

Samlet front mod tysk bureaukrati

Danske Busvognmænd har sammen med DI Transport, ITD og Danske Speditører besluttet at rette henvendelse til regeringen for at få den til at reagere over for den tyske regering.

16-01-2015

Danske Busvognmænd har tidligere informeret om den nye tyske lovgivning om mindsteløn på 8,50 Euro for alt arbejde, der udføres i Tyskland. De nye regler er for busbranchen helt uforståelige og formentlig i strid med EU-reglerne.

Danske Busvognmænd har derfor sammen med DI Transport, ITD og Danske Speditører besluttet at rette henvendelse til regeringen for at få den til at reagere over for den tyske regering. Samtidig har vi aktiveret vores internationale paraplyorganisation IRU i forhold til EU-Kommissionen. 

Følg fortsat de nye regler
Danske Busvognmænd forventer, at Kommissionen griber ind over for Tyskland og får disse regler stoppet på transportområdet. Men vi må samtidig erkende, at der vil gå nogen tid inden det sker.

Derfor skal vi på det kraftigste opfordre medlemmerne til at følge de nye regler, som allerede er meldt ud i medlemsnyt. Er du i tvivl, så kontakt sekretariatet på tlf. 7022 7099.