ForsideTuristbuskørselMangler du et kursus til at drive chaufførvikarbureau?

Mangler du et kursus til at drive chaufførvikarbureau?

Hvis efterspørgslen er stor nok, vil Danske Busvognmænd igen tilbyde éndagskurset, der kan sikre tilladelse til at drive et chaufførudlejningsbureau.

11-01-2018

Som bekendt blev der tilbage i 2016 ændret på lovgivningen vedrørende chaufførudlånsordningen. Lovgivningen betyder fortsat, at dem der ikke har et vognmandskursus eller har taget et før 2000 ikke har tilladelse til at drive chaufførudlejningsbureau. For at opnå tilladelse kræver det et éndagskursus efterfulgt af en prøve.

Danske Busvognmænd arrangerede tilbage i 2016 et kursus for medlemmerne. Hvis der er interesse for et tilsvarende kursus igen, så kan man give besked på db@db-dk.dk. Hvis interessen er stor nok, vil Danske Busvognmænd iværksætte et lignende initiativ, der kan sikre medlemmerne, der mangler kurset, mulighed for at opnå tilladelsen fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. 

Hvis man derimod allerede har taget et vognmandskursus og gjort dette efter 2000, men endnu ikke fået søgt om tilladelse til at drive chaufførudlejningsbureau, kan det gøres her.