ForsideLalandia

Medlemsfordele

Lalandia

Lalandia Billund er kendt for at være et af Danmarks mest familievenlige feriecentre. Danske Busvognmænd har netop indgået en aftale med Lalandia Billund, der består af tre lukrative pakketilbud, der omhandler deres nye sandskulturspark, som findes ved indgangen til feriecenteret. Sandskulptursparken består af skulpturer udarbejdet af otte kunstnere bl.a. fra Portugal, Holland og Sydkorea. Det nuværende tema for sandskulpturerne er vilde dyr, såsom chimpanser, næsehorn og elefanter, dog vil temaet for skulpturerne skifte årligt.

Lalandias familievenlige ry er bl.a. opstået, som følge af Lalandias store udbud af underholdningsmuligheder til deres gæster, eksempelvis deres vandland, restauranter, hyggelige butikker, minigolf og bowling. Dette gør Lalandia Billund til et attraktivt feriemål for børnefamilier og derfor også en potentiel gevinst for turistbusser.

Læs mere om pakketilbuddene her: Lalandia medlemsfordele.pdf

Pakkerne bestilles via Lalandias event afdeling på mail LB-event@lalandia.dk eller på telefon 76149467, senest 3 dage inden arrangementet.