ForsideKollektiv trafikKiwa Inspecta godt i gang hos Lokalbus

Kiwa Inspecta godt i gang hos Lokalbus

Danske Busvognmænds nye samarbejdspartner inden for miljøcertificering er allerede godt i gang – Lokalbus fik således besøg på en regnfuld torsdag.

08-09-2017

Det var en tilfreds direktør for Lokalbus, der kunne takke farvel til lead auditor Mette Heide, som på vegne af Kiwa Inspecta auditerede Lokalbus ifølge miljø- og arbejdsmiljøledelsesstandarderne ISO 14001 og OHSAS 18001.

Danske Busvognmænd indgik tidligere på året en medlemsaftale med Kiwi Inspecta, der tilbyder medlemmer af foreningen priser på den endelige certificering, som ligger 30-40 % under de normale listepriser.

Lokalbus' direktør John Vestergaard var tilfreds - både med overvågningsbesøget fra Kiwa Inspecta og den regnvåde dag, der leverede vaskevand til Lokalbus' miljøbesparende vaskeanlæg. Tv. Jane Pedersen, Lokalbus, th. Mette Heide, lead auditor fra Kiwa Inspecta.

Sæt nye mål

Begge parter var tilfredse med besøget og lead auditor Mette Heide – som tidligere har auditeret adskillige busvirksomheder – ser frem til at besøge flere busvirksomheder i efteråret.

”De fejl, jeg plejer at finde hos busvirksomheder, er som regel relateret til systematik og formalia. Busvirksomhederne er gode til at opnå deres miljømål og mangler sådan set bare at sætte sig nye,” beretter Mette Heide, der særligt ser frem til, sammen med vognmændene, at konvertere til de opdaterede standarder de kommende år.

Skal du have overvågningsbesøg?

Såfremt du i løbet af året skal have overvågningsbesøg eller anden auditering i forbindelse med miljøledelsessystemer, kan du benytte aftalen med Kiwa Inspecta ved at følge denne procedure.

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Michael Branner fra Danske Busvognmænd på tlf. 6133 3320 eller michael@db-dk.dk eller lead auditor Mette Heide på tlf. 4044 8398 eller mth@qhsegroup.dk.