ForsideKiwa Inspecta

Medlemsfordele

Kiwa Inspecta

Det behøver ikke koste en bondegård, hvis du vil miljøcertificeres. Danske Busvognmænd har indgået en medlemsaftale med Kiwa Inspecta, der betyder, at medlemmer får det endelige certifikat til fordelagtige priser.

Certificeringer af den ene eller anden art bliver stadig mere almindelige i det danske erhvervsliv. I busbranchen er det særligt miljøcertificeringer – og i en hvis udstrækning også arbejdsmiljøcertificeringer – som er blevet en del af ledelsessystemerne i virksomhederne.

Særtilbud til DB’s medlemmer:

  • 1200 kr. i timen for lukning af afvigelser mm., der kræver mere tid end den time til behandling af afvigelser, som allerede er inkluderet i auditprisen.
  • 9000 kr. i dagspris på audit (certificering, recertificering og overvågning)

Rejsetid er inkl. i auditpris. Der afregnes derfor udelukkende pr. kørt km. Udkørsel/hjemkørsel og afregning fra nærmeste adresse hos Inspecta i forhold til kunden afregnes med statens takster for kørselsgodtgørelse.

Priserne justeres årligt.

Inspecta tilstræber derudover:

  • at nedbringe transport- og rejseomkostninger. Dette kan ske ved, at medlemmerne selv organiserer tidspunktet for auditbesøg således, at transportomkostningerne kan deles mellem to eller flere virksomheder.
  • at fase 1-certificere Danske Busvognmænds medlemmer i hold, når dette er muligt.
  • samt at levere samlede certificeringstilbud til DB’s medlemmer, når dette er muligt. Der skal indgås individuelle samarbejdsaftaler med den enkelte vognmand.

Du kan kontakte Danske Busvognmænds sekretariat for at høre nærmere om priser og muligheden for indledende kurser og miljøcertificering i hold.