ForsideITD

Medlemsfordele

ITD

Om ITD Servicepartner®

ITD Servicepartner tilbyder målrettede services til transportbranchen. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med serviceløsninger inden for følgende områder:

Transport IT
Transport IT tilbyder it-løsninger til transportbranchen, hvad enten det er godstransport, persontransport eller varevogne og gulpladebiler. Vi tilbyder services inden for forskellige områder såsom køre-hvile-tid og flådestyring.

Tele
I Tele laver vi et gratis teletjek, hvor vi tjekker dine fakturaer. Hermed kan vi sikre os, at du får dækket de behov for telefoni, der måtte være i din virksomhed - og til den bedste pris.

Bogføring/Løn
ITD Servicepartners bogføringsservice holder dig ajour med dine regnskaber. Vi giver dig overblikket for hver måned, og du slipper for det administrative besvær. 

Indkøb
I vores netshop (www.itdnetshop.dk) kan du handle forskellige varer hurtigt og sikkert. Indkøb er derudover behjælpelig med salg af strøm til en favorabel pris, alkolåse og tankkort.

Uddannelse
Vi har sammensat et kursusprogram, hvor både form og indhold er afstemt i forhold til dagligdagen og behovene i dagens vejtransporterhverv.

Tilbud fra ITD