ForsideTuristbuskørselHjemmeside skal hjælpe turplanlæggere

Hjemmeside skal hjælpe turplanlæggere

Her kan du med garanti hente inspiration til din kommende tur. Se listen med over 100 spændende events og festivals i hele landet.

09-06-2016
Få inspiration til din næste tur

Til inspiration for turplanlægningen har turistvirksomheden Danske Turoplevelser udarbejdet en oversigt over en række danske seværdigheder på deres hjemmeside: www.dansketuroplevelser.dk

På hjemmesiden er Danmark delt op i seks regioner, så det er nemt at navigere rundt i forhold til, hvor man som turplanlægger har brug for at indhente oplysninger. Hver seværdighed omfatter præsentationsfotos, samt en række faktuelle oplysninger for besøg.

Hjemmesiden byder på en aktuel oversigt over såvel museernes udstillinger samt mere end 120 events og festivals i Danmark. Der er således gode muligheder for at hente inspirationer til kommende ture. Ikke mindre en 116 events og festivals i Danmark er at finde på oversigten. Listen spænder over events og festivals som f.eks.: Fødevarefestival på herregården Gl. Estrup, Åben Havn i Hvide Sande, Fanø Fortællerfestival, Øldag på fynsk, Jellinge Musikfestival og Bangsbo Blomsterfestival, for blot at nævne nogle.