ForsideFORCE Certification

Medlemsfordele

FORCE Certification

Det behøver ikke koste en bondegård, hvis du vil miljøcertificeres. Danske Busvognmænd har indgået en medlemsaftale med FORCE Certification, der betyder, at medlemmer får det endelige certifikat til fordelagtige priser.

Certificeringer af den ene eller anden art bliver stadig mere almindelige i det danske erhvervsliv. I busbranchen er det særligt miljøcertificeringer – og i en hvis udstrækning også arbejdsmiljøcertificeringer – som er blevet en del af ledelsessystemerne i virksomhederne.

I Danske Busvognmænd bliver medlemmerne som udgangspunkt certificeret i hold efter den samme skabelon, der løbende tilpasses den enkelte virksomhed. Det betyder, at FORCE Certification kan spare tid på selve certificeringen, og priserne bliver dermed også lavere. Derudover betyder den koordinerede certificering også, at FORCE Certification kan planlægge certificeringen, så transportomkostningerne mindskes så meget som muligt.

Samarbejdsaftalen med FORCE Certification indebærer

  • reduceret timepris på auditeringen, hvor FORCE Certification certificerer virksomheden
  • reduceret timepris på rejsetid i forbindelse med certificering – alternativt fast pris på transportomkostningerne
  • 10% rabat til medlemmer ved brug af kompetenceopbyggende kurser hos FORCE
  • mulighed for at samle dele af certificeringen i hold, hvilket sparer yderligere omkostninger.

Du kan kontakte Danske Busvognmænds sekretariat for at høre nærmere om priser og muligheden for indledende kurser og miljøcertificering i hold. Kontakt Anne Husted fra FORCE Certification (tlf. 2269 7387, ahu@force.dk) for at høre nærmere om priser eller få et konkret tilbud.

NB: Aftalen med FORCE Certification udløber den 31/8 og bliver erstattet af en ny aftale med Kiwa Inspecta.