ForsideTuristbuskørselFlere bedragerisager henover sommeren

Flere bedragerisager henover sommeren

Henover sommeren har Danske Busvognmænd oplevet sager med meget aggressive udenlandske (irske, engelske og litauiske) incomingbureauer, der forsøger at lokke buskørsel ud af busvognmændene uden efterfølgende at betale for denne.

07-09-2016

Henover sommeren har Danske Busvognmænd oplevet sager med meget aggressive udenlandske (irske, litausike og denne uge et engelsk) incomingbureauer, der forsøger at lokke buskørsel ud af busvognmændene uden efterfølgende at betale for denne.

Det udenlandske bureau kontakter typisk flere vognmænd for at indhente priser på forestående ture. De beder typisk om en faktura, inden kørslen finder sted, men betaler ikke, når turen med kunden (typisk en tredjepart) er overstået. Danske Busvognmænd råder medlemmer til at være på vagt over for incomingbureauer, der passer til ovenstående beskrivelse. Er du i tvivl, om hvorvidt en henvendelse kommer fra en seriøs virksomhed, kan du tjekke følgende ved at google firmaet:

  • Dato for virksomhedens oprettelse
  • Startkapital
  • Virksomhedskonstruktion (flere af ovennævnte firmaer har typisk base i flere lande eller ejere der ikke har adresse i virksomhedens hjemland)

Er der f.eks. tale om en just oprettet virksomhed uden startkapital bosat i flere forskellige lande, bør du være på vagt. Flere af virksomhederne har hjemmesider, så dette er ikke i sig selv en garanti for, at der er tale om en seriøs virksomhed.  

Har du spørgsmål så kontakt Danske Busvognmænd på tlf. 7022 7099.