ForsideHandicap- og specialkørselDEKRA’s messer er løbet af stablen

DEKRA’s messer er løbet af stablen

DEKRA's job- og rekrutteringsmesser er i løbet af ugen løbet af stablen i selskab med Danske Busvognmænd.

06-10-2017
John Bergholdt (th.), landsformand i Danske Busvognmænd

De ni job- og rekrutteringsmesser af DEKRA er blevet afholdt med stor succes i denne uge. Som annonceret tidligere på vores hjemmeside har job- og rekrutteringsmesserne mødt stor opbakning fra Danske Busvognmænd, og vi har ligeledes haft vores egne stande og medarbejdere til stede på fire af de ni messer. Britt Wittrup, konsulent i Danske Busvognmænd, var selv til stede, da messerne blev afholdt i Nørresundby og Brøndby:

"Efter at have deltaget på DEKRA's jobmesser i Brøndby og Nørresundby er det positivt at opleve en stor interesse blandt de fremmødte for at være buschauffør. Jeg oplevede især interessede blandt den ældre generation, der var interesseret i at skifte branche og meget tilfredse med muligheden for at få indsigt i busbranchen på messerne. Mange af dem kom fra forskellige serviceerhverv, og var bevidste om hvad det vil sige at yde service, skabe god kontakt til passagererne samt at være fleksibel i forhold til arbejdstider. Vi ved jo godt, at det er lettere at ansætte erfarne chauffører, men vi vil gerne opfordre de busvognmænd, som bliver kontaktet af nyuddannede chauffører til at tage godt imod dem og give dem en chance for at komme ind i busbranchen", udtaler Britt Wittrup.

Lys fremtid med nyt blod til branchen

Initiativet er ligeledes blevet budt meget velkomment af John Bergholdt og Allan Mørup, henholdsvis landsformand og næstformand i Danske Busvognmænd. Allan Mørup var selv til stede på messen i Herning:

”Der var rigtig god stemning på messen i Herning, hvor unge som gamle fra en række forskellige steder i Jylland var mødt op. Mange af de fremmødte var meget positivt indstillede overfor en eventuel fremtid i busbranchen, og man kunne se et potentiale som fremtidige buschauffører i mange af dem, da det for mig var vigtigst ikke blot at finde nye chauffører, men at finde de rigtige chauffører. Jeg ser frem til, at vi fortsat gør en stor indsats for at aktivere særligt unge mennesker og udnytte deres interesse i branchen. Jeg tror fast og holdent på en god fremtid med mange nye dygtige buschauffører,” siger Allan Mørup.

Allan Mørup og en medarbejder fra Mørups turistfart var til stede på messen i Herning