ForsideDanske Busvognmænds nye bestyrelser

Danske Busvognmænds nye bestyrelser

Danske Busvognmænds nye bestyrelser... ser ud som de gamle. Kun rutesektoren har fået to nye medlemmer efter afviklingen af de tre kredsgeneralforsamlinger i den forgangne uge

24-02-2017

I løbet af ugen har der været generalforsamlinger i Danske Busvognmænds tre kredse. Der var stort set genvalg over hele linjen, så kreds- og sektorbestyrelser bliver med kendte ansigter og erfarne kræfter i det kommende år. Rutesektoren der arbejder med den kollektive trafik får dog nye to nye kræfter.

Du kan se sammensætningen af Danske Busvognmænds kredsbestyrelser her: Kredsbestyrelserne pr. 24. februar 2017

…og sektorbestyrelserne her: Sektorbestyrelserne pr. 24. februar 2017

I oversigterne finder du emailadresser og telefonnumre på dine repræsentanter. Husk at giv dem et praj, hvis du har sager, du vil have sat gang i eller spørgsmål, du vil have svar på.

Rutesektoren får efter kredsgeneralforsamlingerne to nye repræsentanter. I Kreds 2 er Steen Rügge, adm. direktør i Tide Bus Danmark, blevet valgt i stedet for Torben Sørensen, der ikke genopstillede. I Kreds 1 træder Henning Jensen fra De Blaa Busser i Skive til i stedet for Jess Abildskou, der ligeledes har valgt ikke at genopstille til arbejdet.

Danske Busvognmænds generalforsamling finder sted lørdag den 24. marts 2017 i Herning.