ForsideTuristbuskørselBusserne er klar i Billund

Busserne er klar i Billund

Danske Busvognmænd er klar til at afholde årsmøde på Hotel Legoland den 16. og 17. marts. Hertil hører som vanligt også busmessen, hvor Coach of the Year, dobbeltdækkere og luksusbusser er med på udstillingen. Du kan stadig nå at tilmelde dig årsmødet 16. og 17. marts ved at sende en mail til db@db-dk.dk.

08-03-2018

Busmessen byder på et bredt sortiment og alt, hvad bushjertet begærer. Der er blandt tale om Irizar Danmark A/S, som udstiller deres i8 luksus turistbusmodel, som for nyligt blev kåret til Coach of the Year 2018. EvoBus Danmark A/S har Danmarkspremiere på den helt nye Mercedes-Benz tourismo, MAN medbringer nyt medlem i TGE familien og en ’brølende løve’ og VBI Group medbringer to nyheder og en nyhed i form af luksus Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI. Dette er bare få eksempler på, hvad man kan se frem til på busmessen, som derudover også tæller andre udstillere som Skyliner, Fiat, Rehabiler, Minibus Danmark, Volvo, Buscentrum DK og Scania.

Der vil også være en række indendørs udstiller til Busmessen, som er forskellige aktører i branchen på hver deres måde. Det tæller blandt andet European Breakdown Service, ITD, Würth Danmark og mange flere.

Få det fulde overblik i Busmagasinet

I marts-udgaven af Busmagasinet kan man se samtlige udstillere og læse deres egen lille teaser på, hvad der er de besøgende i vente samt en udstilleroversigt som kan være behjælpelig til at holde det kølige overblik. Læs marts-udgaven af Busmagasinet her.