ForsideTuristbuskørselBusmessen i topform på Transport 2017

Busmessen i topform på Transport 2017

Danske Busvognmænd gentager succesen og gennemfører igen Busmessen sammen med Transport 2017. Det foregår i MCH Messecenter Herning i dagene 23.-25. marts 2017, og allerede nu er opbakningen til Busmessen imponerende.

06-09-2016
transport

Administrerende direktør Steen Bundgaard fra Danske Busvognmænd ser frem til nogle gode dage i Herning til marts.

”I samarbejde med MCH er vi kommet frem til en rigtig god løsning, som betyder, at årsmødet og dermed Busmessen fremadrettet vil blive gennemført sammen med transportmessen i Herning på ulige årstal. Busbranchen er en vigtig del af transportbranchen, og derfor er vi glade for at kunne være med til at sætte vores præg på transportmessen,” udtaler Steen Bundgaard.

I de lige år, hvor der ikke er transportmesse, gennemføres årsmødet og Busmessen forskellige steder i Danmark. Også her gennemføres Busmessen i samarbejde med MCH Messecenter Herning.

Besøget værd for alle i busbranchen
Med syv måneder til messestart tegner Busmessen 2017 til at blive en værdifuld oplevelse for de besøgende. Faktisk har det været nødvendigt at udvide udstillingsarealet i messehallen for at få plads til de mange forespørgsler.

”På nuværende tidspunkt har 33 udstillere booket en stand, hvilket svarer til det totale antal udstillere på Busmessen 2015. Til sammenligning er udstillingsarealet udvidet med 10 procent og samlet er mere end 95 procent booket, så vi kan allerede nu sige, at det bliver en virkelig flot busmesse,” fortæller projektleder Betina Engholm, MCH.

Hos Danske Busvognmænd vækker den positive opbakning til Busmessen 2017 stor glæde:

”Vi har sammen med udstillerne arbejdet på at finde det helt rigtige setup, og det er lykkedes. Jeg glæder mig til endnu engang at invitere vores medlemmer til Herning, men vil også opfordre medlemmerne til at tage kørselsledere og chauffører med en tur rundt på messen, for det bliver bestemt et besøg værd for alle, som arbejder med busbranchen til dagligt,” slutter administrerende direktør Steen Bundgaard, Danske Busvognmænd.

  • Fakta: Busmessen arrangeres af MCH Messecenter Herning og Danske Busvognmænd og gennemføres næste gang 23.-25. marts 2017 sammen med Transport 2017 i MCH Messecenter Herning. Læs mere på busmessen.dk, på Facebook og på Linkedin med #transportmessen.
  • Yderligere oplysninger: Projektleder Betina Engholm, MCH, tlf. 9926 9950, bee@mch.dk og administrerende direktør Steen Bundgaard, Danske Busvognmænd, tlf. 7022 7099.