ForsideBliv medlem

Bliv medlem

Danske Busvognmænd (DB) er en faglig brancheforening for samtlige busvognmænd i Danmark. I Danske Busvognmænd har vi i dag ca. 270 medlemmer.

Som medlem vil du bl.a. modtage vores ugentlige medlemsnyt med brancherelevant stof samt vores medlemsblad Busmagasinet seks gange om året. Derudover rådgiver Danske Busvognmænds sekretariat medlemmer i buslovgivning, momsregler, udlandskørsel, udbudsregler, kontraktforhold, miljøledelse og meget andet brancherelevant stof. Foreningen arrangerer også studieture og medlemsmøder med tidsaktuelle temaer, hvor du har mulighed for at bliver klogere på busbranchen og pleje dit netværk.

Som mere kontante servicetilbud ved et medlemskab kan vi nævne vores rabat-aftaler med Applus, Söderberg & Partners, Tivoli, European Breakdown Service og mange flere.

Kontingentet betaler du halvårligt, og fra og med januar 2019, består det af et grundbeløb på 3.034 kr., som alle betaler. Derudover betaler du pr. bus (alle beløb er ekskl. moms).

Turistbus med mindst 19 sæder: kr. 628,-
Rutebus med mindst 19 sæder: kr. 502,-
Minibus til buskørsel med 9-18 sæder: kr. 628,-
Minibus til rutekørsel med 9-18 sæder: kr. 502,-
Vogn med op til 8 sæder: kr. 502,-

Du kan downloade din indmeldingsblanket her: Indmeldelsesblanket

Associeret medlemskab
Som noget nyt kan leverandører og samarbejdspartnere nu blive associerede medlemmer af Danske Busvognmænd – dvs. medlem uden stemmeret. Som associeret medlem får du adgang til Danske Busvognmænds lukkede del af hjemmeside og modtager det ugentlige Medlemsnyt. Du opnår derudover rabat på sponsorater og annoncering og mulighed for at deltage i Danske Busvognmænd medlemsmøde r og arrangementer.

Du kan downloade indmeldingsblanket til associeret medlemskab her: Indmeldelsesblanket associeret medlem

Du kan også udfylde nedenstående felter med navn og tlf.nr. Så ringer vi vedrørende nærmere information og tilsending af materiale. Alle, der udfører erhvervmæssig buskørsel og har tilladelse hertil, kan blive medlemmer.