ForsideApplus Bilsyn

Medlemsfordele

Applus Bilsyn

Applus Bilsyn er Danmarks største synsvirksomhed med synshaller over hele landet. Applus Bilsyn har nogle af landets mest erfarne specialister inden for syn af tunge køretøjer.

Hvad enten du foretrækker at bestille tid, eller vil benytte dig af vores Drive-in service, så sikrer vi, at du får synet dit køretøj, præcis når det passer dig.

Nummerpladeservice
Vi er også Danmarks største nummerpladeoperatør med knap 100 ekspeditionssteder. Vi kan håndtere alle typer nummerplader (dog ikke veteran-, diplomat- og ønskenummerplader). Læs mere om dine muligheder på www.nye-nummerplader.dk hvor du også kan bestille dine nummerplader.

12,5 % i rabat på syn af dine busser
Som medlem af Danske Busvognmænd får du min. 12,5 % rabat på syn af alle dine køretøjer hos Applus Bilsyn.

Tilstandstjek ved brug af underleverandør
Applus tilbyder medlemmer Danske Busvognmænds medlemmer, der benytter sig af underoperatører en mulighed for at etablere en tilstandstjekordning for at sikre, at der er "hånd i hanke" med standen på busserne. Resultatet overføres elektronisk til bestilleren af ydelsen. 

Testen indebærer:

  • Visuelt tjek i synshal eller på stoppested (tidsforbrug ca. 15 minutter). Pris 300 kr. ex. moms.
  • Transportomkostning til stedet, såfremt kunden ikke kommer i synshallen 500 kr. ex. moms (uanset antallet af gennemførte tilstandstjek).

Tilstandstjekkene bliver skræddersyet til det enkelte medlems behov og kan derfor også variere i pris ved formindsket/forøget tidsforbrug.

Herudover får du:

  • Min. 12,5 % rabat på andre ydelser end syn i henhold til gældende prislister. Dog ikke på vores nummerpladeservice, herunder nummerplader og nummerpladegebyr
  • En udvidet bremsetest til 450 kr. ex. moms. Denne test indeholder en kontrol af styretøj, bremser og nødudgange.

Sådan foregår betalingen
Betalingen foregår ved, at Applus Bilsyn fremsender en månedlig faktura til det den pågældende bestiller, på de gennemførte aktiviteter hos Applus Bilsyn. Betaling netto 15 dage.

Kontakt os
Har du spørgsmål til Applus Bilsyns aftale med Danske Busvognmænd, eller ønsker du yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte Key Account Manager Kenneth Olsen. Kontaktinformation står i boksen til højre.